Termeni și condiții

1. Cadourile de pe site sunt cu titlu de prezentare, unele detalii pot varia în dependență de stocuri, fiind înlocuite cu produse cît mai asemănătoare și egale ca valoare

2. Achitarea se face 100% în avans

3. Livrarea într-o zi anumită sau la o anumită oră este posibilă, dar nu se garantează

4.Produsele ce conțin alcool nu se livrează persoanelor sub 18 ani

5. Pentru livrare, destinatarul va fi contactat prealabil pentru a stabili ora livrării. În cazul în care destinatarul nu răspunde la telefon la ora stabilită, atunci livrarea se consideră efectuată. Livrarea repetată este posibilă în decurs de 3 zile de la livrare,cu excepția cadourilor ce conțin flori.  Livrarea repetată se taxează separat, în valoarea unei livrări integrale. Prospețimea unor produse nu este garantată.

6. În cazul completării incorecte a datelor de livrare, la fel se achită livrarea repetată la adresa corectă, în cazul în care curierul déjà s-a pornit la adresa indicată pe site.

7. În zilele de sărbători, 1,7, 8 ianuarie, 14 februarie, 8 martie, zilele de Paști, 25 decembrie, livrarea se efectuează doar în raza orașului Chișinău, pentru comenzi mai mari de 500 lei, sau se achită livrarea 100 lei.

8. Pozele la livrare se fac doar cu acordul destinatarului

9. Anularea comenzii este posibilă cu minim 24 ore pînă la livrare, cu excepția cadourilor ce conțin produse personalizate sau la comandă. Suma restituită va fi egală cu valoare comenzii, minus taxele bancare pentru restituire.

10.Cadoul poatefi returnat doar în cazul în care datele din comanda plasată nu corespund cu comanda livrată (conținutul cadoului, date pentru personalizare, adresa de livrare, data livrării, număr de telefon apelat, etc)